Vi på F&SR Stockholm Flytt & Städ hjälper till med alla era flyttbehov och lite mera, både för företag och privatpersoner. Med över 3800 flyttningar i bagaget har vi varit med om det mesta. Välj det upplägg som passar er bäst, vi hjälper er med allt från att transportera en kär möbel till att flytta hela ert hem utomlands. För företag erbjuder vi skräddarsydda logistiska lösningar enligt behov och vi har även erfarenhet av större kontorsflyttar.

Vi erbjuder det ni behöver!

Privat flytt

På F&SR Stockholm Flytt & Städ, är vi medvetna om att dina tillhörigheter är viktiga för dig, det är därför vi alltid tar extra stor hänsyn till att de hanteras med omtanke och försiktighet.

Våra medarbetare är utbildade och erfarna inom sina områden och är måna om att du får bra service.

Dessutom ser vi det som en självklarhet att hela ditt bohag är försäkrad under tiden vi flyttar.

Vi vill erbjuda dig mycket mer än bara en vanlig flytt därför är vi lyhörda för just ditt behov.

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök för planering av den tjänst du efterfrågar.

Vår ambition är alltid att ta fram en bra helhetslösning för dig.

Därför erbjuder vi en hel del andra tjänster såsom packhjälp, montering, bortforslingshjälp, installationshjälp etc. som på enkelt och smidigt sätt kombineras med din flytt.

Har du en ovanlig tung eller otymplig möbel, stor kristallkrona, piano, kassaskåp och / eller vapenskåp? Ingen fara, vi är vana vid att emballera och flytta alla typer av föremål.

Skillnaden mellan privatflytt och företagsflytt är att du som privatperson erhåller priser inklusive moms och har rätt till RUT-avdrag.

Utlandsflytt

Drömmer du om att flytta utomlands eller måste du omlokalisera på grund av jobbet? Oberoende vad orsaken må vara, så är vi beredda att hjälpa till och kan erbjuda er trygga transporter runtom i hela Europa. 

Hör av er till oss ifall ni är i behov av utlandsflytt eller ifall ni har återkommande behov av utlandstransporter, så skräddarsyr vi det transportpaket som passar er bäst!

Återvinningstjänster

Hållbar utveckling är en viktig del av våra värderingar och vi strävar efter att vara så miljövänliga som möjligt vid hantering av avfall och gamla möbler.

När man flyttar vill många bli av med gamla möbler som inte längre används. Efter bästa förmåga transporterar vi gamla möbler för återvinning.

Vi transporterar avfall till soptippstationer i huvudstadsregionen.

Återvinning och soptipps-transporter kan ordnas flexibelt både separat och i samband med din flyttning.

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Ett team med över 50 års erfarnhet inom kvalitets Flytt & Städ.  

Vi passar tiden och Säkrar flytten

 

Alltid bästa priserna, vi är oslagbara! och vi är stolta över det! 

Open chat
Hello 👋
Can we help you?