vi hjälper er med såväl intern som extern kontorsflytt

F&SR Stockholm Flytt & Städ AB värderar ansvar och transparens. Med ansvar vill vi att du som kund känner dig trygg att överlåta företagsflytten till oss – speciellt eftersom en flytt ofta kan kännas som omständligt och tidskrävande. Hos oss ser vi det som vårt ansvar att se till att hela processen är smidig och problemfri.

Vi erbjuder traditionella företags flyttar i alla storlekar, allt från enskilda näringsidkares kontor till flera hundra arbetsstationer – inget är för stort eller för litet för F&SR Flytt Team.

Utöver detta erbjuder vi även företag logistiska samarbeten där vi skräddarsyr lösningar som fullgör era exakta behov, såsom regelbunden transport mellan olika kontor, monterings uppdrag eller gränsöverskridande frakter.

Inför flytten gör vi en kostnadsfri estimering för att säkerställa flyttbehovet och vi planerar flytten så att er verksamhet inte stannar upp pga. flytten.

skyscraper, architecture, building-8373617.jpg

En kontorsflytt kan ha olika perspektiv

Vi har erfarenhet av att flytta allt från ett par arbetsplatser upp till flera tusen. Erfarenheten tillsammans med vår noggranna planering innebär att logistiken klaffar, gör flytten mest effektiv och minst störande för ert företag och er personal. Vi vet att om flytten är halvfärdig när personalen kommer till kontoret på morgonen, kan detta kosta mer än själva flytten.

Allt känsligare elektronisk utrustning på kontor gör kontorsflytt mer och mer komplicerad. Vi är vana att hantera apparatur som kräver extra omsorg. 

Behöver ni hjälp med mer än att flytta datorerna, kan vi utföra in- och urkoppling  Förutom planeringsarbetet och själva flytten utför vi möbelmontering och nedmontering.

Har du speciella önskemål kring er kontorsflytt?

Under åren som gått så har vi alltid varit lyhörda för våra kunders behov och önskemål. Därför har vi också tagit fram några tjänster som våra kunder ofta efterfrågar.

Har ert företag speciella önskemål? Tveka inte att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal kring era behov.

FÅ en Offert inom 10 Min

Vill du få ett fast pris/offert på din flytt kan du skicka din förfrågan via formuläret under fliken prisförfrågan.

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Alltid bästa priserna, vi är oslagbara! och vi är stolta över det! 

Vi passar tiden och Säkrar flytten

 

Ett team med över 50 års kombinerad erfarenhet inom kvalitets Flytt & Städ.  

Open chat
Hello 👋
Can we help you?