Packning

Packning är ett ytterst viktigt moment av flytten. Bra packning säkerställer att lösöret kommer tryggt fram till nya adressen. Vi på F&SR Stockholm Flytt erbjuder våra kunder packningstjänster som uppfyller alla era behov. I våra tjänster ingår allt från nedpackning av köksporslin till skyddsinpackning av stora möbler. 

För att flytten skall löpa smidigt är det viktigt att ni på förhand meddelar ifall ni vill ha hjälp med packning inför er flytt. 

Kom ihåg att F&SR Stockholm Flytt fixar allt!

Packningstips

I vissa fall kan det hända att ni vill packa ert bohag själva, vilket är en bra lösning ifall man vill spara in en slant. Därför har vi även presenterat några tips till er, som lönar sig att ta i beaktande då ni packar. 

Allt material som ni kan tänkas behöva för packandet har vi att erbjuda och våra packnings specialister hjälper även er med praktiska tips angående packandet. ryggen kan du vara säker på att vi håller vad vi lovar. 

  1. Använd flyttkartonger som är stabila och av samma storlek
  2. Fyll inte flyttlådor med allt för många böcker
  3. Lägg ett mellanlager mellan glas och porslin
  4. Sopsäckar lämpar sig bra för mjuka varor som dynor, täcken men även kläder
  5. Skydda kanterna på speglar och tavlor då ni packar dem. Detta kan vi också göra för er!

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

50 % RUT – AVDRAG PÅ FLYTTHJÄLP

F&SR Stockholm Flytt & Städ viktigaste erbjudande är firmans omsorg för dig som kund. Vi axlar ansvaret, så att du slipper. Det är mer än bara ord. Med tusentals flyttuppdrag i portföljen och 99% nöjda kunder i ryggen kan du vara säker på att vi håller vad vi lovar. 

SNABB OFFERTFÖRFRÅGAN

Har du ont om tid och vill veta vad våra tjänster kostar eller få hjälp med en kombinationstjänst? Skicka en snabb offertförfrågan nedan. Vi kontaktar dig så snart vi kan.

Open chat
Hello 👋
Can we help you?