Vi på F&SR STHLM

alltid gratis offert

Ring Oss

0736 95 44 18

Vi är den billigaste flyttfirman i Stockholm för dig som tycker att en flytt ska vara säker och smidig. Med lång erfarenhet kan vi se till att din flytt planeras på rätt sätt. Vi gör grundarbetet som krävs för att ge dig ge dig oslagbar flytt offert.

Vi har inte blivit så bra som vi är idag på en natt. Du vinner på att vi numera vet hur en flytt ska genomföras för att alla ska bli nöjda. Vi lyckas vara den billigaste flyttfirman utan att tumma på kvalitet och det är något som vi är mycket stolta över.

F&SR Stockholm Flytt & Städ finns till för att vi behövs. Vi vet hur svårt det kan vara att få tiden att räcka till åt jobb, familj, återhämtning och hushållssysslor. Vårt uppdrag är att hjälpa dig skapa en vardag som du trivs med, och som fungerar. Att ta hjälp av ett proffs är ofta en stor lättnad. Du kan släppa tankarna på städningen och flytt och känna dig trygg i vetskapen att det blir ordentligt gjort. Vi på F&SR Stockholm Flytt & Städ har i snart 25 år tagit hand om städ & Flytt av tusentals svenska hem och hjälpt våra kunder att lägga vardagspusslet. Vi brinner för att skapa en enklare &  renare vardag för dig, ett liv med lugn och ro och färre måsten.

ezgif.com-gif-maker (1)

varför F&SR Stockholm Flytt & Städ?

Vi på F&SR Stockholm Flytt & Städ bjuder Stockholms bästa priser. tveka inte att höra av dig idag för en offert som inte tål att missas! 

Vi utför tjänster av högsta kvalitet och noggrannhet. F&SR Stockholm & Städ och Städ använder sig av marknadens senaste teknik och material för att utföra städ och flytt tjänster som möter marknadens högsta krav. 

Begär en offert idag, du får svar inom 10 min. Vi är flexibla och kan utföra våra tjänster efter dina behov.

Tveka inte att höra av dig via telefon eller begär en offert via hemsidan. 

Vill du att vi kommer till er för en offert på plats!

BOKA TID IDAG

Open chat
Hello 👋
Can we help you?